De reviews vind je op >

https://www.facebook.com/ChantalOostergaFotografie/reviews

Chantal Oosterga Fotografie Goolge review

Zou het ook leuk vinden als  op Facebook & Google  een review achterlaat hoe je de Shoot ervaarde.

Joyce Soppe
Joyce Soppe
@Joyce Soppe
Lees verder
Vond het vreselijk spannend om foto's van mijzelf te laten maken. Mijzelf op deze manier te laten fotograveren, een boudoir fotoshoot. Bij Chantal voelde ik me op mijn gemak! En wow! Het resultaat is echt fantastisch! 💛 Wat een professional, oog voor detail!
Debby Hepping
Debby Hepping
@Debby Hepping
Lees verder
We hebben een newborn shoot bij Chantal gedaan en wat een prachtige foto's zijn dat geworden! Chantal neemt ruim de tijd om de foto's te maken en komt met leuke ideeën. We wouden een aantal foto's laten afdrukken maar ze zijn allemaal zo mooi dat we haast geen keus konden maken, wij zijn zeer tevreden!
Amber Klinge
Amber Klinge
@Amber Klinge
Lees verder
Chantal is een super fijne fotograaf. Ze is erg geduldig en neemt de tijd. Ze heeft mijn zwangerschap vastgelegd en onze zoon. De foto’s zijn prachtig geworden en van hoge kwaliteit. Ook veel foto’s ontvangen voor 1 vaste prijs! Als je een fotograaf zoekt is Chantal echt een aanrader!!
Anita van den Hof
Anita van den Hof
@Anita van den Hof
Lees verder
Chantal nam echt de tijd om ons gezin van 4 op de foto te zetten tijdens de newbornshoot! ook veel geduld voor onze zoon van bijna 3 jaar! De prijs is echt laag voor de kwaliteit en hoeveelheid foto's! Ik beveel Chantal echt van harte aan!
Sander
Sander
@Sander
Lees verder
We hebben via Wensstichting Drenthe een fotoshoot van Chantal Oosterga fotografie gekregen voor onze dochter Lauren. Het was super leuk. Lauren vond het geweldig en de foto's zijn echt super mooi geworden. Zeker een aanrader als je een fotograaf zoekt. Heel erg bedankt
Maaike Bruins Slot
Maaike Bruins Slot
@Maaike Bruins Slot
Lees verder
Super fijne fotograve. Ze heeft prachtige foto's gemaakt van mijn paard en mij. Met veel rust en geduld zijn de foto's erg mooi geworden! Fijn om voor een vaste prijs zoveel foto's te ontvangen en zelf te kunnen kiezen. Bedankt Chantal!
Hesther Roordink
Hesther Roordink
@Hesther Roordink
Lees verder
4 maanden geleden We hebben een newborn shoot gehad met onze zoon van 2,5 week oud. Echt een aanrader om dat bij Chantal te doen, want het resultaat is echt Geweldig. Chantal heeft echt voor pure en liefdevolle foto’s gezorgd met daarbij een hele neutrale sfeer/achtergrond. Ook de fotoshoot verloor zelf heel relaxt.
Rianne De Haan
Rianne De Haan
@Rianne De Haan
Lees verder
Lieve vrouw die met veel liefde de kinderen op de foto heeft gezet! Neemt de tijd om foto’s te maken. Het ontwikkelen ( kleine bijwerkingen qua kleur) zijn gelijk de zelfde avond nog gestuurd. Helemaal blij met het resultaat. Dankjewel Chantal!
Fam. A.Scholtens
Fam. A.Scholtens
@Fam. A.Scholtens
Lees verder
Van onze dochter kregen we een shoot bij Chantal cadeau. Wij zijn geen gezin die graag op de foto gaan, dus erg wennen voor ons. Chantal stelde ons erg gerust en had alle tijd voor de shoot. Dit zorgde er voor dat we helemaal los kwamen en er super mooie foto's zijn uitgekomen. We zouden zeker nog een keer een shoot bij Chantal doen. Echt een aanrader, prijs kwaliteit verhouding ook super en mega veel keuze kwa foto's.
YVONN
YVONN
@YVONN
Lees verder
Afgelopen zondag een shoot gehad van mijn paard en mij. Met een verbluffend eindresultaat. Chantal is een topfotograve met verstand van foto maar ook van paarden. Dat scheelt enorm! Haar engelengeduld, rust en hulp met het paard was heel fijn. Zeker een aanrader!!
Fabienne van Dalsem
Fabienne van Dalsem
@Fabienne van Dalsem
Lees verder
Super veel foto’s ontvangen voor 1 vaste prijs, haarscherp en met mooi licht! Alle tijd genomen tijdens de shoot die nodig was en een fijn contact gehad voor en na de shoot. Zeker aan te raden!
Melanie Jutstra
Melanie Jutstra
@Melanie Jutstra
Lees verder
Vanmorgen een super leuke en gezellig fotoshoot gehad met me dochtertje van 11,5 maanden oud, voor haar 1ste verjaardag, Ze doet het zo leuk, me dochtertje was helemaal op haar gemak. Een schat van een mens! En een super top eind resultaat!! Dikke 10! Knuff Melanie en Amy!
Odylle Teunissen
Odylle Teunissen
@Odylle Teunissen
Lees verder
Vandaag voor mijn online bedrijf Odylle Teunissen Coaching een super leuke en relaxte fotoshoot gehad met Chantal. Ze denkt goed met je mee en ze kan zich heel goed inleven in de klant. Ze stelt je gerust, zodat iedere foto spontaan en echt is, dus geen gespannen en gemaakte foto’s. Echt vakwerk en de foto’s zijn van hoge kwaliteit! Thankssssss Chantal! 📸 1
Janny van der Vegt
Janny van der Vegt
@Janny van der Vegt
Lees verder
Wij hadden Chantal gevraagd om alleen spontane foto's te maken op ons trouwfeest. Daar heeft ze zich uitstekend aan gehouden en de foto's geven perfect de sfeer van de avond weer. Van ons krijgt ze een dikke 10!
Roxanne Hessels
Roxanne Hessels
@Roxanne Hessels
Lees verder
Chantal heeft prachtige sfeer foto's gemaakt van onze Lodge Nijstad 5 om een impressie te geven van onze accommodatie. Zij is zeer professioneel en weet de juiste sfeer vast te leggen op de foto. Wij zijn blij met het eind resultaat. Bedankt.
Inèsz Haitsma
Inèsz Haitsma
@Inèsz Haitsma
Lees verder
Foto’s van topkwaliteit! We kunnen goed samenwerken en het is altijd gezellig!
Previous
Next