Chantal Oosterga

Na jaren in de ouderenzorg te hebben gewerkt werd het in 2016 tijd om wat anders te gaan doen. Ondertussen was ik al bezig met fotograferen maar dat werd steeds meer een uit de hand gelopen hobby en ik merkte dat mensen erg blij werden van de foto’s die ik gemaakt had. Ik haal zoveel plezier en geluk uit fotograferen, omdat ik heb kunnen bijdragen aan het vastleggen van een herinnering waar iemand ontzettend blij mee is!

 Daarom heb ik Juli 2019 besloten om mijn eigen bedrijf op te zetten.  

Samen geniet ik met mijn man Arjan, Zoontje Sven (30 sept 2020 geboren)en 2 honden Rolo & Tyson van ons stekkie net buiten Hoogeveen. Naast fotograferen reed ik graag paard, dit deed ik dan bij mijn broer en schoonzus maar door de geboortje van onze zoon nog niet weer paardgereden. In mijn vrije tijd zit ik vaak weer achter de computer om in de fotografie te verdiepen of een film/serie te kijken op Netflix.

Sinds september 2016 werk ik ook Parttime voor Hentenaar Makelaardij als Fotograaf, ik maak een gehele presentatie voor op Funda, daar valt Foto’s – Film – 360 graden foto’s onder.
Voor meer informatie hierover ga naar www.hentenaarmakelaardij.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?
Vraag maar gerust.
Dan probeer ik u z.s.m. te beantwoorden.

Vr. Groet, Chantal